Assistent2018-12-05T09:53:47+00:00

PERSONLIG ASSISTENT

Vi söker personal som brinner för att hjälpa personer med olika funktionsnedsättningar

Det finns en kategori människor som är osjälviska, som lägger andra mer utsatta människors behov före ens egna och som bidrar till en bättre värld. Som Personlig assistent tillhör du den kategorin.

Att arbeta som Personlig assistent innebär att du hjälper personer med olika funktionsnedsättningar att klara av hinder som uppstår i dennes vardag. Det kan vara både fysiskt och mentalt.

Hos oss på Kvalita är vårt mål att göra våra assistansberättigade kunder nöjdare än någonsin. För att kunna uppnå våra mål måste vi därför hitta dem bästa medarbetarna. Som arbetsgivare visar vi givetvis vår uppskattning av ditt fantastiska arbete. Vet du att du tillhör den bästa eliten av personliga assistenter så ska du givetvis jobba hos oss, tveka inte att kontakta oss!

Nöjda medarbetare ger nöjda kunder.
Även inom Personlig assistans!

Vi letar ständigt efter bra Personliga assistenter. Om du vet att du är eller kan bli en bra assistent, tveka inte att kontakta oss.

Jobba hos oss

Som anställd hos oss ger vi dig goda lönevillkor och goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll.

Kvalita assistans ger omvårdnad och service åt personer med olika funktionsnedsättningar. Vi tillhandahåller personlig assistans åt barn, ungdomar och vuxna i hela landet. Vår verksamhet präglas av service, tillgänglighet, kvalité, omsorg och hjärta. Kvalita är grundad för att öka assistansberättigades livskvalitet. Nu får du möjligheten att vara med oss och forma den bästa personliga assistansen!

Som anställd hos oss ger vi dig goda lönevillkor och goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. Som extra trygghet för din anställning hos oss är vi medlemmar i en arbetsgivarorganisationen som bland annat reglerar sjuklön, semester, försäkringar, uppsägningstid etc. Dessutom får du hos oss även friskvårdsersättning.

“Kvalita har varit helt rätt val för mig. Dem har lyssnat på mig och mina funderingar och verkligen gjort allt för att jag ska få det så bra som möjligt.”

Anton Järdsmyr, Stockholm, Kund

“Kan starkt rekommendera Kvalita Assistans. En bra arbetsgivare som vet hur man bemöter människor, ansvarsfull och erfaren inom assistans. Välj klokt och det Kvalita erbjuder är klokt. Jag är supernöjd. 10/10!”

Gabriel Govrie, Örebro, Anställd

“Att byta till Kvalita Assistans var det bästa jag kunnat göra. Det är det första företaget som visat en sån omsorg för mina två döttrar, vi har rekommenderat er till alla våra vänner och kommer att fortsätta att göra det. Vi är nöjda och mina barn älskar er! ”

Marie, Göteborg, Kund

“Jag är nöjd med Kvalita som arbetsgivare. Alltid anträffbar och löser situationer. Som assistent har jag känt mig viktig. Jag är en tacksam anställd.”

Ellen, Västerås, Anställd