PERSONLIG ASSISTENT

Vi söker personal som brinner för att hjälpa personer med olika funktionsnedsättningar

Det finns en kategori människor som är osjälviska, som lägger andra mer utsatta människors behov före ens egna och som bidrar till en bättre värld. Som Personlig assistent tillhör du den kategorin.

Att arbeta som Personlig assistent innebär att du hjälper personer med olika funktionsnedsättningar att klara av hinder som uppstår i dennes vardag. Det kan vara både fysiskt och mentalt.

Hos oss på Kvalita är vårt mål att göra våra assistansberättigade kunder nöjdare än någonsin. För att kunna uppnå våra mål måste vi därför hitta dem bästa medarbetarna. Som arbetsgivare visar vi givetvis vår uppskattning av ditt fantastiska arbete. Vet du att du tillhör den bästa eliten av personliga assistenter så ska du givetvis jobba hos oss, tveka inte att kontakta oss!

Nöjda medarbetare ger nöjda kunder.
Även inom Personlig assistans!

Begär arbetsgivarintyg

Fyll i uppgifterna om du vill begära ett arbetsgivarintyg av oss så kommer det på posten. Handlingstiden är 1-2 veckor.


Jag jobbar kvar (1)Sista arbetsdag (2)

”Äntligen ett assistansbolag som ser mig i fokus och jag känner mig lika viktig som alla andra. Från och med nu börjar jag dagen med ett leende. Nikos glädje har satt spår i familj och vänner. Tack Kvalita!”

Nikos med familj, Göteborg, Kund

”Kvalita! ”Loggan” talar sitt eget språk! Ni arbetar med hjärta; snabbt bemötande – smidiga med hjälp av olika slag – OCH framförallt ett trevligt bemötande av er kunniga personal.”

Peter och Kadri, Skövde, Kund

”Att byta till Kvalita Assistans var det bästa jag kunnat göra. Det är det första företaget som visat en så stor omsorg för mina två döttrar.
Vi rekommenderar er till alla våra vänner och kommer att fortsätta att göra det. Vi är nöjda och våra barn älskar er!”

Ilida & mamma Maria, Göteborg, Kund

”Kvalita har hjälpt mig med att ansöka om mer timmar för min dotter. Vi har god och nära kontakt och jag känner ett stort stöd från dom. Dom har lyssnat på mig och varit snälla!”

Bianca, Anhörig

”Tveka inte! Vi har bytt till Kvalita och har gjort ett klokt val och kommer nog aldrig att ångra valet, för dom jobbar verkligen från sitt hjärta. Hos Kvalita Assistans har vi roligt tillsammans och Emanuel och vi alla i familjen älskar er.”

Diana, Norrköping, Anhörig

”Tack Kvalita! Ni kom under en tuff tid och räddade oss från ett dåligt bolag. Vi är evigt tacksamma för hjälpen vi fått och vi känner oss viktiga. Ni jobbar med hjärtat och vi älskar er!”

Saleh & mamma Lana, Stockholm, Kund

”Kvalita är bäst! Dom bryr sig om sina kunder och respekterar varje individ. Ni har hjälpt oss jättemycket och är väldigt pålitliga. Personalen är så bra, pålitliga, hjälper alltid till och har ett bra bemötande.
Ni hjälper även till utanför boxen. Vi är tacksamma över att ha valt Kvalita och rekommenderar er vamt till alla. Kvalita, hjärta av guld, 10/10.”

Pole, Göteborg, Anhörig

”Kvalita är mer än ett assistansföretag – de bryr sig om hela ens livssituation med en omtanke som känns familjär.”

Ralph, Stockholm, Kund